Συσκευασία αμπαλάζ γιατί εμας

  συσκευασία αμπαλάζ  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά από κραδασμούς. Όλες οι μεταφορές γίνονται με κλειστά φορτηγά ενώ τα πράγματά σας τοποθετούνται ανά ομάδες για εύκολο διαχωρισμό.
 Η μεταφορική εταιρείας μας “Μεταφορές – Μετακομίσεις Λαζαρίδης” η οποία εδρεύει Μεσογείων 12 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.  Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στις μεταφορές – μετακομίσεις, αναλαμβάνει την συσκευασία – αμπαλάρισμα των αντικειμένων σας.
 Αναλαμβάνουμε την συσκευασία όλων των αντικειμένων σας έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Συσκευάσια Αμπαλάζ

 Επίσης, η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγη επίπλων για την πιο εύκολη μετακίνησή τους καθώς και την αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, αλλα και την ασφαλή μεταφορά τους.
 Με πολύ σεβασμό στην περιουσία και τις επιθυμίες των πελατών μας, συνεργαζόμαστε μαζί τους και επιτυγχάνουμε μέγιστη απόδοση στην καλύτερη τιμή. Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο